Stropdas bedrukken
Sjaal of stropdas bedrukken? WeLoveTies.nl.
Stropdas of sjaal met logo. Een sjaal of stropdas bedrukken met een persoonlijk ontwerp is ideaal als je graag uniek bent of juist een uniforme uitstraling wilt creren voor jouw personeelsleden. Denk bijvoorbeeld eens aan sjaaltjes in de kleuren van jouw huisstijl of een stropdas met logo.
Stropdas bedrukken, stropdas met ingeweven logo.
Stropdaslogo inweven of bedrukken. Top 5 stropdassen. Bedrijfsstropdas met ingeweven logo of bedrukte stropdas reclamestropdas. Bijzondere bedrijfsstropdassen een logo inweven, een stropdas in de eigen bedrijfskleuren: geen enkel probleem. Wij maken graag een unieke stropdas op basis van uw corporate identity voor u.
Stropdas met foto Snelservice Happy Copy.
Met een kleurenprint op een drager wordt de afbeelding met een textielpers onder druk met hitte gedrukt. 1 stropdas, bedrukt aan 1 kant in fullcolour. 1 Eigen stropdas, lichte kleur, bedrukt aan 1 kant in fullcolour bedrukken op eigen risico.
Stropdas bedrukken Stropdassen.com.
Dan worden de stropdassen bedrukt door middel van een digitale transfer. De prijs hiervan wordt bepaald door de grootte van het logo en het aantal te bedrukken stropdassen. Stropdas links: digital transfer. Stropdas rechts: zeefdruk. Plaats van het logo. Het logo kan vrijwel overal op de stropdas geplaatst worden.
Stropdassen met logo Budget Tie.
STRIKJES, BRETELS EN CHOKERS. Naast een stropdas is het ook mogelijk om vlinderdassen zelfstrikkers, voorgestrikte strikjes, bretels, chokers en dergelijken te bestellen. Deze worden uitgevoerd in het ontwerp van de stropdas, zodat deze perfect passen bij de stropdassen. Betaalmogelijkheden en levering.
STROPDASJES.COM Stropdas bedrukken was nog nooit zo leuk! Ontwerp nu een stropdas met foto.
Hulpvaardige klantenservice, ieder dag bereikbaar. Laat een persoonlijke stropdas met foto bedrukken! Een stropdas cadeau geven die niemand heeft? Laat nu zelf een stropdas bedrukken met naam of logo. De witte stropdas is gemaakt van 100% polyester en heeft een hoge mate van kreukherstellendheid.
Stropdassen bedrukken? Dan heeft u stropdassen123 nodig.
JB1100 serie stropdas bedrukken: Zijde high density stropdassen van 8x150 cm. JB5000 serie stropdas bedrukken: Zijde repp stropdassen van 8x150 cm. JB6000 serie stropdas bedrukken: Zijde high density stropdassen van 8x150 cm. JB7000 serie stropdas bedrukken: Zijde stropdassen van 8x150 cm.
Stropdas bedrukken Rooymans Neckwear.
Verpakkingen Standaard Lees meer. Verpakkingen Custom made Lees meer. Producten waar wij op gevonden worden.: Stropdassen met logo. Stropdassen laten maken. Stropdassen op maat. t Inne 5. 6021 DA Budel. 31 0495 59 17 52. 31 0495 59 36 35.
STROPDAS bedrukken met naam of logo YourSurprise.nl.
Meer informatie over de stropdas: Lengte: 140cm Maximale breedte: 9 cm Materiaal: 100% polyester Kleur: wit. Laat een originele stropdas bedrukken met naam of logo! Een stropdas cadeau geven die niemand heeft? Laat nu zelf een stropdas bedrukken met naam of logo.
Stropdas, de leukste bedrukt met foto en tekst KadoWereld.
prachtige das, zeer goed duidelijk wat er opstaat ondanks dat de originele foto niet zo van hoge kwaliteit was. Nu een offerte voor een Stropdas? Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 17.30 uur. Passend in elk zakelijk cadeaubeleid. Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar. Keuze uit meer dan 1200 cadeaus. Al vanaf 1 stuk te bedrukken.

Contacteer ons