Stropdas bedrukken
Stropdassen bedrukken.
Mail ons uw logo en wij sturen u vrijblijvend een digitale opzet van de gewenste stropdas met uw logo. Indien u wenst sturen we graag de stropdas van uw keuze vrijblijvend op zicht toe. Zo kunt u zich een goed beeld vormen van de kwaliteit en de kleur van de stropdas. Stropdassen bedrukken middels zeefdruk.
Stropdassen bedrukken met logo shirts-bedrukken.nl.
Stropdassen kunnen heel mooi geborduurd worden. Heeft u vragen over het bedrukken van stropdassen? Neem gerust contact met ons op. Zie ook onze: dames blouses heren overhemden. Bekijk onze collectie stropdassen. An error occurred, please try again later. Loading, please wait. Voeg toe aan Vergelijken. Premier Satin Stropdas.
Stropdassen met logo Scherpe prijzen een snelle Levertijd Budget Tie Budget Tie.
Je hebt de keuze tussen het bedrukken óf weven van het logo in de stropdas. Lees verder voor meer informatie of ontvang binnen slechts één werkdag een scherp geprijsd voorstel op maat. Naast een offerte per mail, kun je tevens telefonisch of via WhatsApp een offerte aan vragen.
Stropdas bedrukken Stropdassen.com.
De prijs hiervan wordt bepaald door de grootte van het logo en het aantal te bedrukken stropdassen. Stropdas links: digital transfer. Stropdas rechts: zeefdruk. Plaats van het logo. Het logo kan vrijwel overal op de stropdas geplaatst worden. Op de voorkant of op de achterkant.
Stropdas bedrukken Stropdas24.nl.
Gezien de kleine ruimtes op een stropdas is het belangrijk dat het logo geen kleine details bevat. Over het algemeen geldt dat een eenvoudig en strak logo het mooiste eindresultaat geeft. Eigen tekst bedrukken? U wilt stropdassen laten bedrukken met een persoonlijke tekst of naam?
STROPDAS bedrukken met naam of logo YourSurprise.nl.
Meer informatie over de stropdas: Lengte: 140cm Maximale breedte: 9 cm Materiaal: 100% polyester Kleur: wit. Laat een originele stropdas bedrukken met naam of logo! Een stropdas cadeau geven die niemand heeft? Laat nu zelf een stropdas bedrukken met naam of logo.
Stropdas bedrukken met jouw logo? Stropdassen.NL nr.1 stropdassen. Stropdas bedrukken met jouw logo? Stropdassen.NL nr.1 stropdassen.
Dan bedrukken we de stropdassen met een digitale transfer. De prijs hiervan wordt bepaald door de grootte van het logo en het aantal te bedrukken stropdassen. De minimum afname is 1 stropdas. Indien u wenst, sturen we de stropdas van uw keuze vrijblijvend op zicht toe.
Sjaal of stropdas bedrukken? WeLoveTies.nl.
Stropdas of sjaal met logo. Een sjaal of stropdas bedrukken met een persoonlijk ontwerp is ideaal als je graag uniek bent of juist een uniforme uitstraling wilt creren voor jouw personeelsleden. Denk bijvoorbeeld eens aan sjaaltjes in de kleuren van jouw huisstijl of een stropdas met logo.

Contacteer ons