de stropdas
Help! Moet ik nou wel of niet een stropdas om? RTL Nieuws.
Moet ik nou wel of niet een stropdas om? Draag alleen een das als het bij je past. Het is een vraag die menig man zichzelf weleens zal stellen: moet ik vandaag wel of niet met stropdas de deur uit?
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Stropdas kopen? Bekijk onze tips Dresscode.nl.
Met een das zie je er representatief uit, en straal je status uit. Je stropdas verdient daarom zeker wat aandacht! Lees verder Bekijk Stropdas. Kies de juiste stropdas. Het is belangrijk dat je een das draagt die bij jou én je outfit past.
WRM Magazine.
De ruiters die hun paarden op die manier in bedwang hielden, creëerden voor zichzelf een nieuwe stijl stropdas: de four-in-hand. Op het werk is een stropdas nog steeds een symbool van status. Een man die een stropdas om heeft, heeft namelijk een hele andere uitstraling dan een man zonder stropdas.
De geschiedenis van de stropdas.
De geschiedenis van de stropdas. De geschiedenis van de stropdas. Wie waren de eerste mannen met een stropdas? Daarvoor moet je maar liefst zo'n' 400 terug in de geschiedenis. De meest bekende theorie over het ontstaan van de stropdas begint met de 30-jarige oorlog 1618-1648.
Stropdas strikken.
Vroeger en nu: de stropdas Engels. De geschiedenis van de stropdas gaat terug tot de 17e eeuw. Wiskundige theorie van de stropdas @ Wiskunde Engels. Een wiskundige analyse van het aantal manieren waarop een stropdas gestrikt kan worden, inclusief een formele notatie voor stropdasknopen.

Dit zal de stropdas dwingen op te bollen en hem meer volume geven. Je kunt ook de stropdas een lichte draai opwaarts geven zodat het licht er mooi op reflecteert. Wanneer de stropdas klassiek gedragen dient te worden, moet de stropdas lang genoeg zijn om de broekriem aan te raken.
Over de stropdas: wel of niet Legallife.
In bijvoorbeeld Azië is het dragen van een stropdas echt een must. Ook is het aanbevolen om een stropdas te dragen indien je mensen ontvangt die een hoge functie bekleden binnen grote bedrijven, er is een aanzienlijke kans dat die een leeftijd van tussen de 50 en 60 zullen hebben en meer waarde hechten aan het dragen van een stropdas.
Stropdas in het Engels vertaald uit het Nederlands.
stropdas tie, necktie. Uitgebreide vertaling voor stropdas Nederlands in het Engels. stropdas de zelfstandig naamwoord. de stropdas das. the tie; the necktie. neckwear consisting of a long narrow piece of material worn mostly by men under a collar and tied in knot at the front 1.
De geschiedenis van de stropdas.
De eenvoudige knoop De dubbele knoop De Windsor knoop De halve Windsor De platte knoop De vlinderknoop De humor knoop De videos De stropdas. De geschiedenis Het onderhoud De toepassing De kleuren De motieven De stropdas voor de vrouw De trouwstropdas.

Contacteer ons